Ιστορικό

Δήλωση Γ.Κουριαννίδη για το αποτέλεσμα των αυτοδιοκητικών εκλογών

Ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης ”Θεσσαλονίκη πόλη ελληνική” και υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Κουριαννίδης,έκανε την ακόλουθη δήλωση για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών στο Δήμο Θεσσαλονίκης:

 

ΚΟΥΡΙΑΝΝΙΔΗΣ Ευχαριστώ όλους όσοι συμπορεύθηκαν με την κίνηση μας σε έναν ωραίο αγώνα ανιδιοτελή , και ηθικό, χωρίς όμως το ποθούμενο αποτέλεσμά. Ευχαριστώ επίσης όσους τίμησαν με την επιλογή τής ψήφου τους την προσπάθειά μας. Ο αγώνας για μία Θεσσαλονίκη πόλη Ελληνική συνεχίζεται, με άλλους τρόπους και μέσα, αφού δυστυχώς τα επόμενα 5 χρόνια ο κατήφορος του αφελληνισμού θα είναι ακόμη πιο απότομος και οδυνηρός. Όλοι όσοι εργάστηκαν από κοινού, ώστε ο επικίνδυνος δήμαρχος Θεσσαλονίκης να παραμείνει στη θέση του και να συνεχίσει το ολέθριο έργο του . Είναι υπόλογοι απέναντι στην Ιστορία και την αξιοπρέπεια της πόλης και των Ελλήνων κατοίκων της.”
Share Button

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαφημίσεις

varsas

 

ad

 

ad

 

ad