Ιστορικό

Βοήθεια από την ΔΕΗ

Εμπορικά κίνητρα μέσω νέας εκπτωτικής πολιτικής για μεσαίες και μεγάλες ανακοίνωσε η ΔΕΗ, με υλοποίηση από την 1η Ιανουαρίου 2015 και αφορά σε όσους καταναλώνουν τουλάχιστον 1Gwh ανά έτος -που μεταφράζεται σε περίπου 30.000 παροχές ηλεκτρικού ρεύματος επαγγελματικών εγκαταστάσεών τους.
dehΣυγκεκριμένα, οι εταιρείες αυτές επιβραβεύονται με κλιμακούμενο ποσοστό έκπτωσης το οποίο ποικίλει ανάλογα με το ύψος της κατανάλωσης και θα κυμαίνεται μεταξύ 2% έως 5,5% στα σημερινά τιμολόγια. Η νέα εκπτωτική πολιτική προστίθεται στη μείωση τιμών που πραγματοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2014 και που αφορούσε κυρίως σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ενώ με το παρόν πρόγραμμα «επιβραβεύει» τις μεσαίες, μεγάλες εταιρείες και τους επιχειρηματικούς ομίλους, ανάλογα με το συνολικό ύψος της κατανάλωσής τους, καθιστώντας, όπως τονίζει, τα επαγγελματικά τιμολόγια της ΔΕΗ ως τα πλέον ανταγωνιστικά για την ενίσχυση και ανάπτυξη του επιχειρείν στη χώρα μας.
«Mε τον τρόπο αυτό η ΔΕΗ ΑΕ αποδεικνύει στην πράξη ότι στέκεται δίπλα στον επαγγελματία, καταναλωτή ηλεκτρικής ενέργειας, βοηθώντας σημαντικά στη μείωση του λειτουργικού κόστους της επιχείρησής του και ενισχύοντας την προσπάθειά του για βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς του», αναφέρει στην ανακοίνωσή της.

Share Button

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαφημίσεις

varsas

 

ad

 

ad

 

ad