Ιστορικό

Ανακοίνωση του Γ. Ρακκά για τη σημερινή συζήτηση στο Ράδιο Θεσσαλονίκη και την Χ.Α.

To Σάββατο 10/05, ήμουν προσκεκλημένος σε συζήτηση όλων των υποψηφίων του Δήμου Θεσσαλονίκης, από το Ράδιο Θεσσαλονίκη.rakkasΦτάνοντας στην προβλήτα 1 του λιμανιού, τόπο διεξαγωγής της συζήτησης, διαπίστωσα με έκπληξη –όπως και άλλοι υποψήφιοι– την παρουσία του Αρτέμη Μαθιόπουλου της Χρυσής Αυγής. Αποφάσισα, όπως και άλλοι συνυποψήφιοι να αποχωρήσω καταγγέλλοντας την συμμετοχή του στη συζήτηση.

Είναι ευνόητοι οι λόγοι για τους οποίους κανένας κατ’ αρχήν δημοκράτης, κανένας που μετέχει της ελληνικής παιδείας, δεν μπορεί να κάτσει στο ίδιο τραπέζι μ’ έναν ναζί που μόλις λίγα χρόνια πριν τραγουδούσε με το συγκρότημά του καννιβαλικά άσματα εξύμνησης του Ολοκαυτώματος των Εβραίων και των Ρομά, ουρλιάζοντας «καίγομαι στο Άουσβιτς […] γ… την Άννα Φράνκ».

Η Χρυσή Αυγή συστηματικά χρησιμοποιεί την δημοκρατία και το δικαίωμα στην έκφραση, για να κρύψει από πίσω την τέλεση πολιτικών εγκλημάτων –και την εξύμνηση άλλων, εναντίον της ανθρωπότητας και εναντίον του ίδιου του ελληνικού λαού.

Είναι η οργάνωση που εξυμνεί την Χούντα, το καθεστώς που πρόδωσε την Κύπρο παραδίδοντάς την μισή αμαχητί στα χέρια του τουρκικού στρατού.

Είναι η οργάνωση που εξυμνεί το δικτατορικό καθεστώς που μακέλεψε τους φοιτητές στο Πολυτεχνείο του 1973.

Είναι η οργάνωση που εξυμνεί τους δοσιλόγους και τους συνεργάτες των κατακτητών της γερμανικής κατοχής 1941-1944

Είναι η οργάνωση που τιμάει τα παρακρατικά δίκτυα του μετεμφυλιακού κράτους, τους δολοφόνους του Γρηγόρη Λαμπράκη –που σκοτώνοντάς τον, έδωσαν την χαριστική βολή στην δημοκρατία, μάλιστα στην πόλη μας, την Θεσσαλονίκη.

Είναι τέλος η οργάνωση που δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα, και μαχαίρωσε δεκάδες άλλους ξένους και Έλληνες (καθώς στις φονικές τις επιθέσεις δεν κάνει φυλετικές διακρίσεις).

Ο μόνος λόγος που αυτά τα υποκείμενα δεν βρίσκονται αυτήν την στιγμή στην φυλακή, είναι διότι η κυβέρνηση έχει πρόβλημα στο να κινηθούν διαδικασίες απόδοσης πολιτικού εγκλήματος. Επόμενο, γιατί οποιαδήποτε προσπάθεια προσδιορισμού του τι είναι «πολιτικό έγκλημα» αναπόφευκτα θα εκθέσει στην δικαιοσύνη και πολλά από τα ίδια τα στελέχη της κυβέρνησης –για τις αποφάσεις που πήραν και παίρνουν κατά την περίοδο της Νέας Κατοχής και των Μνημονίων (2009-2014). Γι’ αυτό εξ άλλου και οι υπόγειες συνομιλίες του Κασιδιάρη με τον Μπαλτάκο και άλλα στελέχη του στενού περιβάλλοντος Μαξίμου.

Καμία συνομιλία με τους ναζἰ. Τους υμνητές των εγκλημάτων εναντίον της ανθρωπότητας, της πατρίδας και του λαού, με τους υποστηρικτές των γερμανοτσολιάδων, και των έγκλειστων δικτατόρων-προδοτών της Κύπρου. Καμιά συνδιαλλαγή με αυτούς που απεργάζονται την δολοφονία της δημοκρατίας στην χώρα που την γέννησε.

Το ηχητικό απόσπασμα από το Ράδιο Θεσσαλονίκη : http://picosong.com/Cu7L/

 

Share Button

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαφημίσεις

varsas

 

ad

 

ad

 

ad