Ιστορικό

Ανάκληση απολύσεων από διαθεσιμότητα προανήγγειλε ο Κατρούγκαλος

Στην ανάκληση των απολύσεων στο Δημόσιο που προήλθαν από το μέτρο της διαθεσιμότητας ή κρίθηκαν αντισυνταγματικές από το Συμβούλιο της Επικρατείας αναμένεται να προχωρήσει ο νέος αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Γιώργος Κατρούγκαλος.

κατρου1Σύμφωνα με όσα είπε στο Μega, η επαναπρόσληψή τους είναι
κοστολογημένη και περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης. Όπως τόνισε ο κ. Κατρούγκαλος, στόχος του είναι μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο να κλείσουν όλες οι εκκρεμείς πειθαρχικές υποθέσεις δημοσίων υπαλλήλων, με σκοπό να εφαρμοστεί το υπάρχον νομικό πλαίσιο, το οποίο έκρινε επαρκές για την αξιολόγηση.

Ο αναπληρωτής υπουργός ανακοίνωσε παράλληλα πως οι δημόσιοι υπάλληλοι θα συνεχίσουν να συμμετέχουν στα πειθαρχικά συμβούλια, χωρίς όμως να έχουν πλειοψηφία στη λήψη της απόφασης. .Για το ενιαίο μισθολόγιο σημείωσε πως θα πρέπει να γίνει εξορθολογισμός των αμοιβών στο Δημόσιο και πρόσθεσε ότι στόχος είναι να ολοκληρωθεί ο μηδενισμός των ανισοτήτων σε ένα εξάμηνο.

Share Button

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαφημίσεις

varsas

 

ad

 

ad

 

ad