Ιστορικό

Έρχεται ο αντίχριστος;

Χτες, μου έπεσε στην αντίληψη μου ένα άρθρο από το site του Λιακόπουλου. Ο συγκεκριμένος είναι αλήθεια, δε μου εμπνέει πολλή εμπιστοσύνη. Παλαιότερα, έχω πάρει αρκετά βιβλία του. Κάποια τα έχει γράψει ο ίδιος, ενώ άλλα διάφοροι άλλοι. Τα βιβλία του χωρίζονται σε εθνικά-ιστορικά, προφητικά, θρησκευτικά, ενημερωτικά.

Κάποια όντως λένε αλήθειες, ιδίως αυτά που γράφτηκαν από ιερείς, άλλα ανακατεύουν την αλήθεια με το ψέμα, ενώ άλλα βρίθουν από ανακρίβειες, όπως είναι το βιβλίο “Ο Καιρός γαρ εγγύς”. Επομένως, ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος-συγγραφέας, φέρνει αρκετούς σε σύγχυση, καθώς για να διακρίνει κάποιος την αλήθεια από το ψέμα, πρέπει να έχει κριτική σκέψη, κάτι που πολλοί από μας δεν έχουμε, αλλά τρώμε ό,τι κουτόχορτο μας σερβίρει.

Μόλις άρχισα να το διαβάζω, σκέφτηκα ότι μπορεί και να μην είναι αλήθεια, γιατί στο διαδίκτυο ο καθένας γράφει ότι μπούρδα του κατέβει από το μυαλό του. Ακόμα και η αφίσα μπορεί να είναι φτιαχτή για να ενδιαφερθεί ο κόσμος που ασχολείται με τα έσχατα, αλλά και να τον παραπλανήσει πιστεύοντας σε ακόμα έναν μύθο.

Αυτό που δε μπορεί να αμφισβητήσει όμως κάποιος, είναι το video που ακολουθεί. Το μόνο που θα μπορούσε να αμφισβητήσει, είναι οι ελληνικοί υπότιτλοι, αν δηλαδή αυτά που λένε στην γλώσσα τους, είναι τα ίδια με τους ελληνικούς υπότιτλους. Αν δεν είναι τα ίδια, τότε αμέσως καταρρίπτεται όλο το άρθρο μαζί με το video και το εν λόγο site θα πρέπει να κλείσει. Επίσης, είναι δυνατόν ο δημοσιογράφος να λέει ψέματα για ένα τόσο σημαντικό θέμα; Και να παρουσιάζει Ραβίνους να καλούν σε προσευχή; Αποκλείεται. Το συγκεκριμένο video είναι και σε ξένο λογαριασμό στο youtube, ενώ υπάρχει και άλλο site που το αναφέρει και έχει αναφορά στο ξένο video. Επομένως λίγο δύσκολο να είναι ψέμα.Δε θα ασχοληθούμε όμως άλλο με αυτές τις περιπτώσεις, αλλά με την άλλη, που το video δεν έχει παραποιηθεί είτε στους υπότιτλους, είτε οπουδήποτε αλλού.

Τι λέει στο video; Παρουσιάζει κάποιους ραβίνους, παιδιά αλλά και απλούς Εβραίους να καλούν σε προσευχή τον κόσμο την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021(στο Τόκιο 00:00 Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου, προφανώς και σε όλα εκείνα τα μέρη, η ώρα όμως του Ισραήλ είναι μέσα στην Κυριακή), για να εμφανιστεί ο Μεσσίας με τη βοήθεια του θεού τους, του Χασέμ. Μάλιστα, δείχνει που λένε και την προσευχή.

Και τα ερωτήματα-επισημάνσεις είναι τα εξής:

1.Πώς γίνεται να δείχνει Εβραίους να προσεύχονται ενώ ακόμη δεν ήρθε η μέρα;
2.Γιατί δεν το κάνανε Σάββατο, το οποίο είναι ημέρα ανάπαυσης για τους Εβραίους και το κάνανε Κυριακή, ημέρα ανάπαυσης για τους Χριστιανούς;
3.Σύμφωνα με το video και αυτούς που εμφανίζονται, ο θεός τους είναι ο Χασέμ. Το όνομα του Θεού όμως (Εβραίων και Χριστιανών), είναι Γιαχβέ. Υπάρχει μια αντίφαση εδώ, εκτός αν ο Χασέμ είναι στα εβραϊκά. Αλλά και το όνομα Γιαχβέ είναι εβραϊκό.
4.Ο Μεσσίας είναι διαφορετικός από τον Χασέμ-Γιαχβέ;
5.Οι Ραβίνοι και οι αρχιραβίνοι γνωρίζουν πότε θα ‘ρθει ο αντίχριστος; Αν ναι τότε γιατί καλούν σε προσευχή, αφού δε θα έρθει τώρα;
6.Οι Ραβίνοι γνωρίζουν ποιος είναι ο αντίχριστος, ή μόνο οι αρχιραβίνοι και αυτοί που κυβερνούν τον κόσμο, 5 ή κατ’ άλλους 10 πρόσωπα-οικογένειες( Ροκφέλερ, Ρότσιλντ, Μόργκαν, Σόρος, Γκέιτς κ.α.);

Σε κάθε περίπτωση, ο αντίχριστος δε θα εμφανιστεί ακόμα, γιατί για να εμφανιστεί θα πρέπει να γίνουν τα παρακάτω γεγονότα:

1.Αποστασία (σε εξέλιξη, δεν ολοκληρώθηκε)
2.Πανθρησκεία (γίνεται)
3.Παγκόσμιο οικονομικό κραχ (έχουν ήδη γίνει 2, περιμένουμε το 3ο)
4.Θα μας συνηθίσουν στις κάρτες (έγινε)
5.Μετάδοση του Ευαγγελίου σε όλο τον κόσμο (σε εξέλιξη)
6.Οι περισσότεροι θα είναι σε απόγνωση και θα ζητάνε έναν Μεσσία-λυτρωτή (αναμένεται)
7.Θα ξεκινήσουν πόλεμοι στις αρχές ωδίνων που θα είναι η αρχή του τέλους και θα ξεκινήσουν πριν την έλευση του αντίχριστου (αναμένεται)
8. Οι 3 βασιλείς θα πολεμήσουν εναντίον του αντίχριστου,θα ηττηθούν και ο αντίχριστος θα μεταβεί στο Ισραήλ,οπότε θα ανακυρρηχτεί βασιλιάς (αναμένεται)
9. Γκρέμισμα του τεμένους του Ομάρ και Χτίσιμο Ναού του Σολομώντα (αναμένεται)

Αναμένουμε την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021…

Share Button

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαφημίσεις

varsas

 

ad

 

ad

 

ad