Πρόσφατα σχόλια

  Αρχείο

  ΤΩΡΑ: Δήλωση Καλαφάτη για το πραξικόπημα υπέρ Μπουτάρη (video)

  Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι χρειάστηκε η ψήφιση τροπολογίας για να είναι εκ νέου υποψήφιος ο κ. Γιάννης Μπουτάρης λόγω της μη έγκαιρης παραίτησής του από την προεδρία του Φεστιβάλ Κινηματογράφου, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης, δήλωσε:

  unnamed (9)«Τι να πει κανείς; Δεν είναι εντάξει, ούτε με τις στοιχειώδεις προσωπικές του υποχρεώσεις. Μπορεί να είναι εντάξει με τις υποχρεώσεις της πόλης; Δεν ξέρω τι μπορεί να συνέβη με τον κ. Μπουτάρη. Το αγνόησε; Δεν έδειξε την επιμέλεια που έπρεπε; Δεν ήξερε; Σε κάθε περίπτωση όμως. Αλήθεια: μπορεί κανείς να εμπιστευθεί αυτόν τον άνθρωπο για να πάρει τα ηνία της πόλης στα χέρια του;»

  Ερωτηθείς για το κατά πόσον θεωρεί ότι η κυβερνητική νομοθετική παρέμβαση στο θέμα υπονομεύει την δική του υποψηφιότητα, ο Σταύρος Καλαφάτης απάντησε:

  «Για μένα ο στόχος παραμένει ο ίδιος. Τον κύριο Μπουτάρη είχα να αντιμετωπίσω ως κύριο αντίπαλό μου πριν ενάμιση μήνα, τον κύριο Μπουτάρη θα αντιμετωπίσω και σήμερα. Από εκεί και πέρα το βάρος θα το σέρνει ο κ. Μπουτάρης. Αυτός έχει το πρόβλημα.»

   

  Share Button

  Αφήστε μια απάντηση

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Διαφημίσεις

  varsas

   

  ad

   

  ad

   

  ad