Ιστορικό

ΠΤΩΣΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ: -22% σε λίγες μέρες???

ΠA.MAK.: Πτώση 22% όσων εκτιμούν ότι η κυβέρνηση θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της Μειώνεται κατά 22 ποσοστιαίες μονάδες το ποσοστό των ερωτηθέντων που εκτιμά ότι η κυβέρνηση θα τηρήσει τις προεκλογικές της δεσμεύσεις, σύμφωνα με δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας για λογαριασμό του ΣΚΑΪ που προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του σταθμού με τη Σία Κοσιώνη.

πτωσηΠαράλληλα, αυξάνεται το ποσοστό των ερωτηθέντων που άπαντα ότι του προκαλεί φόβο «πιθανή έξοδος της Ελλάδας από το ευρώ». Στις αρχές Φεβρουαρίου το 35,5% απαντούσε φόβο, το 9,5% ελπίδα, το 22% κανένα συναίσθημα και το 33% «δεν πιστεύω ότι υπάρχει τέτοια δυνατότητα».

Σε αυτή τη δημοσκόπηση το ποσοστό αυτών που απαντούν «φόβο» αυξήθηκε στο 42,5%, 14,5% απάντησε ελπίδα, 23,5% κανένα συναίσθημα και 19,5% «δεν πιστεύω ότι υπάρχει τέτοια δυνατότητα».

Διχασμένη εμφανίζεται η κοινή γνώμη για την επιλογή Παυλόπουλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας με το 45% να την θεωρεί κακή και τι 43% καλή.

Ως κακές αξιολογεί η πλειονότητα των ερωτηθέντων , 62%, τις δηλώσεις Καμμένου ότι θα γίνουμε Κούγκι αν δεν πάρουμε ότι θέλουμε με μόλις το 24% να τις χαρακτηρίζει ως “καλές”

Για την κριτική Γλέζου στην κυβέρνηση η πλειονότητα των πολιτών, 55,5%, συμφωνεί με αυτά που είπε, με το 25,5% εξ αυτών να δηλώνει πάντως ότι δεν έπρεπε να την κάνει, ενώ μόλις το 33% τη θεωρεί άδικη.

Ως επιτυχία αξιολογεί την τετράμηνη παράταση το 56% των ερωτηθέντων. Για αποτυχία κάνει λόγο το 24%, ούτε επιτυχία/ούτε αποτυχία κάνει λόγο το 20%.

Share Button

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαφημίσεις

varsas

 

ad

 

ad

 

ad