Ιστορικό

“Καλό νέο η συμφωνία με την Τρόϊκα” λέει ο Όλι Ρεν

Ικανοποιημένος για τη συμφωνία που επιτεύχθηκε, σε τεχνικό επίπεδο, μεταξύ Ελλάδας και τρόικας, δήλωσε ο επίτροπος Οικονομίας της Ε.Ε. Όλι Ρεν, κάνοντας, παράλληλα, λόγο για αλλαγή σελίδας στη χώρα και επιστροφή της στην ανάπτυξη.

141013174023_3605Πρόκειται για «πολύ καλό νέο, που είναι το αποτέλεσμα εντατικών εργασιών για πολλές βδομάδες σε πολύ συχνά δύσκολες συζητήσεις», δήλωσε ο Ευρωπαίος επίτροπος, επιβεβαιώνοντας ότι η ελληνική οικονομία αρχίζει να σταθεροποιείται και αναμένεται να επανέλθει σταδιακά, εντός του 2014, σε αναπτυξιακούς ρυθμούς. Όπως είπε μεταξύ άλλων: “Οι δημοσιονομικές επιδόσεις βρίσκονται στη σωστή τροχιά, προκειμένου να εκπληρωθούν οι συμφωνημένοι στόχοι και είναι επίσης σημαντικό ότι βασικές διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις έχουν πλέον συμφωνηθεί”.

Τέλος διαβεβαίωσε πως θα υπάρξει επιτάχυνση των προσπαθειών για να ενισχυθεί το δίχτυ προστασίας για τους πιο ευάλωτους, ενώ θα υπάρξουν και περισσότερα προγράμματα για την πρόσληψη νέων και ανέργων με τη χρήση κοινοτικών πόρων. Και αυτό αποτελεί τμήμα της χθεσινής συμφωνίας, είπε ο κ. Ρεν.

Share Button

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαφημίσεις

varsas

 

ad

 

ad

 

ad