Ιστορικό

Η μασωνία κυβερνάει τον κόσμο

Όταν ήμουν 10 χρονών, παρακολούθησα 1η φορά την διαδικασία των εκλογών.Ήταν το 1989 και μετά το 1990.Και τότε χαιρόμουν που δεν είχαμε μάθημα Παρασκευή-Δευτέρα και μου δινόταν η ευκαιρία να ξεφύγω από τα διαβάσματα.Αυτό συνεχίστηκε ως και το 1997 που τελείωσα το λύκειο.

i-katanomi-tis-eklogikis-chrimatodotisis-sta-dikaioycha-kommata-620x412Ως το 1996 δεν είχα άποψη για τα πολιτικά.Είχα γράψει κάτι για τον σοσιαλισμό και την αγροτιά,αλλά ως εκεί.Από το 1996 είχα μια συμπάθεια προς τον Σημίτη,τον τότε πρωθυπουργό της χώρας,δεν ξέρω το γιατί,ίσως το σουλούπι του μου άρεσε για πρωθυπουργός,αλλά δε μου άρεσαν ορισμένα πράγματα που έκανε,όπως που δεν ικανοποιούσε τα αιτήματα των αγροτών και που γινόταν σοβαρά επεισόδια στο ποδόσφαιρο.

Αργότερα, όταν έγινα ενεργό μέλος της Εκκλησίας,έμαθα ορισμένα πράγματα τα οποία δε μου άρεσαν.Και αυτά ήταν ότι

1)Ο Σημίτης ήταν εβραίος
2)Ο Σημίτης πρωώθησε την κατάργηση του θρησκεύματος απ’τις ταυτότητες

Και έτσι δε τον ήθελα για πρωθυποργό,χωρίς να σημαίνει ότι σταμάτησε η συμπάθεια προς αυτόν.Συνεχίζοντας τις έρευνες για την οικονομία,τις θρησκείες,τον αντίχριστο,τους πολιτικούς και τα κόμματα έμαθα ότι:

1)Κάθε πρωθυπουργός,για να βγει πρωθυπουργός,θα πρέπει να συμμετάσχει στην λέσχη Μπίλντερμπεργκ(μια λέσχη που ανήκουν υψηλά ιστάμενα πρόσωπα και παίρνουν αποφάσεις για τις τύχες των λαών της γης,με απώτερο σκοπό την παγκόσμια διακυβέρνηση από τον αντίχριστο).Στην λέσχη ανήκαν και ανήκουν οι:Κ.Καραμανλής,Κ.Σημίτης,Ν,Μπακογιάννη,Α.Σαμαράς,Γ.Παπανδρέου,Ε.Βενιζέλος,Δ.Αβραμόπουλος κ.α.
2)Όλοι οι πρόεδροι των Η.Π.Α. είναι βαλμένοι από τα σκοτεινά κέντρα της ανομίας(λέσχη Μπίλντερμπεργκ,Τριμερής επιτροπή κ.α.)
3)Κάθε κυβερνήτης κράτους είναι μασώνος
4)Κουμάντο στην παγκόσμια οικονομία και πολιτική κάνουν οι μεγιστάνες των μίντια,οι μεγαλοτραπεζίτες και οι οικονομικά ισχυροί(Tend Terner,Μέρντοχ,Ρότσιλντ,Ροκφέλλερ,Goldman Sucks,Μπιλ Γκέιτς,Steave Jobs)
5)Κουμάντο στην ένωση των θρησκειών υπό του αντιχρίστου,την λεγόμενη παγκόσμια θρησκεία,κάνει ο εκάστοτε αιρετικός πάπας Ρώμης
6)Όσους αγώνες και να κάνουμε για καλύτερα δικαιώματα στην εργασία,αυτά που είναι να γίνουν θα γίνουν,γιατί πολύ απλά κυβερνούν μασώνοι
7)Όλα τα κόμματα στην βουλή(τουλάχιστον την δική μας),είναι μασωνικά,αντπατριωτικά,άθεα και αντίχριστα.Και αναφέρομαι αναλυτικά:

α)Ν.Δ.:Καταπάτηση δημοσίου χρέους,SIEMENS,Βατοπέδι,κατάργηση του θρησκεύματος απ’τις ταυτότητες,διαχωρισμός Εκκλησίας-Κράτους,ψήφος στους μετανάστες,υπέρ της καύσης των νεκρών,απελευθέρωση των λιμενικών υπηρεσιών και την απασχόληση ανειδίκευτων εργατών στα λιμάνια, παρά την θύελλα αντιδράσεων από τις Ενώσεις Λιμενεργατών σε όλη την Ευρώπη,την Έκθεση Sainjon κατά της παιδικής εργασίας,
ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΕΙ η μεγάλη πλειοψηφία της ΝΔ (Χατζηδάκης, Χριστοδούλου, Αργυρός κ.ά.),ΥΠΕΡ των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων και του «ευρω-Φακελώματος»,Ψήφισμα που κατατέθηκε (20.9.1995) για την παύση των πυρηνικών δοκιμών.ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΗΚΕ από το σύνολο των ευρωβουλευτών της ΝΔ,«Ορυμαγδός στοιχείων στα πορίσματα για τους χρυσοθήρες της Σοφοκλέους»

«Πρώτος μεταξύ κερδισμένων είναι ο πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ, Ι. Αβέρωφ (1.217.442.538 δρχ», «ΤΟ ΒΗΜΑ» 15.6.2005).
ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ -Ένα εκατομμύριο ευρώ και πλέον οι επενδύσεις του στο ελληνικό αλλά και ξένα χρηματιστήρια, «ΘΕΜΑ» 4.2.2006.
Έκθεση Φαγιό για περιορισμό της χρήσης κάποιων επισήμων γλωσσών της Ε.Ε., μεενδεχόμενο να αποκλειστεί και η Ελληνική γλώσσα.
ΥΠΕΡ ψήφισαν οι ευρωβουλευτές της Ν.Δ. Χατζηδάκης, Αργυρός, Μούσχουρη κ.ά..
«Μπούρδα» και «χαμένη υπόθεση» το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων-δηλώσεις στον Ραδιοφωνικό Σταθμό ALPHA 98,9 στις 26.10.05 από τον Ν. Γεωργιάδη, βουλευτή της ΝΔ και συν-συγγραφέα του βιβλίου «ΧΕΛΩΝΕΣ ΚΑI ΤΙΓΡΕΙΣ» το οποίο πόνημα συνέγραψε μετά του ευρωβουλευτή της ΝΔ κ. Χατζηδάκη…

β)ΠΑ.ΣΟ.Κ.:Καταπάτηση δημοσίου χρέους,Κοσκωτάς,φούσκα χρηματιστηρίου 1999,κατάργηση του θρησκεύματος απ’τις ταυτότητες,διαχωρισμός Εκκλησίας-Κράτους,υπέρ της καύσης των νεκρών,ψήφος στους μετανάστες,ροπολογία που ζητούσε να αποσύρει η Τουρκία την απειλή πολέμου κατά της Ελλάδας, σε περίπτωση επέκτασης των χωρικών υδάτων της χώρας μας.
ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ μαζικά οι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ,νομιμοποίηση πολιτικού γάμου,εκτρώσεων,γάμος ομοφυλοφίλων και συμφώνου συμβίωσης
γ)Κ.Κ.Ε:Υπέρ της πολιτικής κηδείας,ψήφος στους μετανάστες,διαχωρισμός Εκκλησίας-Κράτους.Αναφέρω και απόσπασμα από άλλο άρθρο μου:

“Το Κ.Κ.Ε. και όλα τα κουμουνιστικά κόμματα θέλουν να φέρουν πίσω τον κουμουνισμό.Τι είναι ο κουμουνισμός;Ένα άθεο κατασκεύασμα,το οποίο ναι μεν βασική θεωρία του είναι η κοινοκτημοσύνη και η δίκαιη κατανομή των αγαθών,η κατάργηση των κοινωνικών τάξεων,η κατανομή των καταναλωτικών αγαθών ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός,αλλά βασίστηκε στον μαρξισμό και αναπτήχθηκε απ’τον Λένιν.Και γι’αυτό λέγεται και λενινισμός.Ο μαρξισμός είναι ένα σύστημα οικονομικών,κοινωνικοπολιτικών και φιλοσοφικών αντιλήψεων,που διαμορφώθηκε απ’τη συμπλήρωση της μαρξιστικής θεωρίας με τις θεωρίες του Β.Ι.Λένιν,ηγέτη της ρωσικής επανάστασης του 1917,ο οποίος ανέπτυξε τη μαρξιστική διαλεκτική,διατύπωσε τη θεωρία για τον ιμπεριαλισμό ως ανώτατο και τελευταίο στάδιο του καπιταλισμού και επεξεργάστηκε τη θεωρία της σοσιαλιστικής επανάστασης.

Οι φιλοσοφικές αντιλήψεις του μαρξισμού διατυπώθηκαν απ’τον Μαρξ,οι οποίες καταργούν τον άνθρωπο και υψώνουν την ύλη ως αξία.Πιστεύει ότι ο άνθρωπος είναι Θεός,δε πιστεύει στον χριστιανισμό και γι’αυτό κάνουν πολιτικές κηδείες και ότι άλλο αντίθετο προς τον χριστιανισμό(πρόσφατο παράδειγμα,η πολιτική κηδεία του άντρα της Αλέκας Παπαρήγα)”

δ)ΣΥ.ΡΙΖ.Α.:Ψήφος στους μετανάστες,υπέρ της καύσης των νεκρών,εξάλλειψη από ποινικό αδίκημα η βλασφημία των θείων,υπέρ του γάμου των ομοφυλοφίλων και του συμφώνου συμβίωσης,διαχωρισμός Εκκλησίας-Κράτους,υπεραμύνονται ηθοποιών που βλασφημούν τον Χριστό και τους αποστόλους,παρουσιάζοντας τους σε θεατρική παράσταση ως ομοφυλόφιλους,συνηγορούν υπέρ της ειρωνείας ενός 27χρονου νεαρού ο οποίος ειρωνευόταν και περιγελούσε την ορθοδοξία στο πρόσωπο του άγιου Παϊσιου,τάσσονται υπέρ της μείωσης των μισθών των ιερέων κατά 100.000.000€,ποσό που αντιστοιχεί στο 50% της μισθοδοσίας τους,νοιάζονται και ρωτούν γιατί η Κυβέρνηση δε διαθέτει άμεσα 700.000.000€ για την ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα εν μέσω οικονομικής κρίσης
ε)ΔΗΜ.ΑΡ.:Υπέρ του συμφώνου συμβίωσης και του γάμου ομοφυλοφίλων,υπεραμύνονται ηθοποιών που βλασφημούν τον Χριστό και τους αποστόλους,παρουσιάζοντας τους σε θεατρική παράσταση ως ομοφυλόφιλους,συνηγορούν υπέρ της ειρωνείας ενός 27χρονου νεαρού ο οποίος ειρωνευόταν και περιγελούσε την ορθοδοξία στο πρόσωπο του άγιου Παϊσιου,τάσσονται υπέρ της μείωσης των μισθών των ιερέων κατά 100.000.000€,ποσό που αντιστοιχεί στο 50% της μισθοδοσίας τους,νοιάζονται και ρωτούν γιατί η Κυβέρνηση δε διαθέτει άμεσα 700.000.000€ για την ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα εν μέσω οικονομικής κρίσης
στ)ΛΑ.Ο.Σ.:Υπάρχουν στο κόμμα αρχαιοελληνιστές που προωθούν την πατρώα θρησκεία
ζ)ΑΝ.ΕΛ.:Ο Πρόεδρος τους παρασυμοφορήθηκε από το Τάγμα της Αξίας,το οποίο είναι μασωνικό τάγμα
η)ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:Θα αναφέρω τα παρακάτω που δείχνει ότι δεν είναι Χριστιανοί Ορθόδοξοι:

Είμαστε παγανιστές, είμαστε ναζιστές

«Είμαστε χριστιανοί ορθόδοξοι και Έλληνες πατριώτες», επαναλαμβάνουν τα παπαγαλάκια της Χρυσής Αυγής όταν ερωτώνται για την ιδεολογία της οργάνωσης. Αυτό δείχνει πόσο μεταμορφώνει μερικούς ανθρώπους το κυνήγι των ψήφων. Για να δούμε τι έλεγε το περιοδικό Χρυσή Αυγή στο τεύχος 5 (Μάιος-Ιούνιος 1981) σε κείμενο με τον τίτλο «Εμείς».

«Είμαστε παγανιστές γιατί η ύπαρξις μας σέβεται και πορεύεται πάνω στους τόνους της μουσικής των φυσικών νόμων χωρίς να αγνοεί την μαγεία του απρόβλεπτου, την μοναδικότητα της στιγμής και το θετικό υποκειμενισμό του ανθρώπου-στοιχείου της φύσεως. […] Είμαστε παγανιστές γιατί στη θέσι των ηρώων και των φιλοσόφων μας δεν θα μπορούσαμε ποτέ να βάλουμε προφήτες σκοτεινούς και βασιλιάδες αιμοσταγείς ενός άξεστου νομαδικού λαού».

Στην επόμενη παράγραφο διαβάζουμε: «Είμαστε ναζιστές εάν αυτό δεν σας ενοχλεί γλωσσικώς (εμάς μας ενοχλεί), γιατί μέσα στο θαύμα της Γερμανικής Επαναστάσεως του 1933 είδαμε την Δύναμη που θα μας οδηγήσει σε μια καινούργια Ευρωπαϊκή αναγέννησι». Την «δύναμη» αυτή την είδαν και την ένιωσαν και οι παππούδες μας κατά την γερμανική εισβολή και κατοχή.
θ)ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ:Σύμφωνα με τον κ.Χαϊκάλη,τον κ.Νικολόπουλο και την εφημερίδα “Στύλος Ορθοδοξίας”,είναι συστημικό κόμμα.Περισσότερες πληροφορίες δεν υπάρχουν.

Παρακάτω αναφέρω ποια κόμματα ψήφισαν αντιπατριωτικά και αντιχριστιανικά νομοσχέδια(δε τα αναφέρω παραπάνω σε κάθε κόμμα,αλλά εδώ):

Έκθεση κ. Fantuzzi για τις προστατευόμενες ονομασίες προέλευσης για φέτα, κρασί, ελαιόλαδο κλπ (17.1.1997).
Όλοι οι Έλληνες ευρωβουλευτές της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ, του ΣΥΝ και του ΚΚΕ απουσιάζουν από την ψηφοφορία πλην του (τότε ευρωβουλευτή ) Ν. Κακλαμάνη!!!

Για την φορολόγηση τόκων αποταμιεύσεων με ελάχιστο ποσοστό 15%. ΥΠΕΡ μαζικά ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΝ, και ΚΚΕ.

4 μέρες μόλις πριν από το δημοψήφισμα στην Κύπρο και την ίδια στιγμή που με αγωνιώδες διάγγελμά του ο αείμνηστος Πρόεδρος Τάσος Παπαδόπουλος προσδιορίζει τους τεράστιους εθνικούς κινδύνους, που εγκυμονεί η αποδοχή του, στις 21.04.2004 στο Στρασβούργο το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ασχολείται με το σχέδιο Ανάν για την Κύπρο.
Υπέρ του σχεδίου Ανάν ψηφίζουν μαζικά 7 Ευρωβουλευτές της Ν.Δ. Υπέρ του σχεδίου Ανάν ψηφίζουν 9 Ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
Με συντριπτική πλειοψηφία 76% ο ελληνισμός της Κύπρου είπε ΟΧΙ στην φιλότουρκη ψήφο των Ευρωβουλευτών της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ.
Μέχρι σήμερα όμως οι Κύπριοι πληρώνουν τα σπασμένα από το γεγονός ότι απέρριψαν την ανθελληνική παρότρυνση του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. Διότι θεωρήθηκε ότι είναι αδιάλλακτοι και δεν επιθυμούν λύση του προβλήματος, κάτι βέβαια που δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Τίθεται θέμα χρηματοδότησης των Τουρκοκυπρίων, κάτι που εδραιώνει το ψευδοκράτος που ενισχύεται οικονομικά από την Ε.Ε. Υπερ της χρηματοδότησης των Τουρκοκυπρίων σύσσωμη η Ν.Δ., το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΝ. Κατά ο ΛΑΟΣ, ΑΠΟΧΗ από το Κ.Κ.Ε.

Στην έκθεση για την ενταξιακή πορεία της Τουρκίας, που αξιώνεται η απόσυρση των τουρκικών δυνάμεων κατοχής από την Κύπρο, υπήρξαν Έλληνες Ευρωβουλευτές, που έδειξαν να μην ενοχλούνται από την παρουσία του Αττίλα στην Ελληνική μεγαλόνησο. ΚΑΤΑ της αποχώρησης των στρατευμάτων κατοχής ψήφισαν:Μανώλης Μαυρομάτης (ΝΔ), Κατερίνα Mπατζελή (ΠΑΣΟΚ), Δημήτρης Παπαδημούλης (ΣΥΝ).

Στην πρόταση να τεθεί εκτός νόμου η ρατσιστική και φασιστική οργάνωση «Γκρίζοι Λύκοι», που σημειωτέον είναι οι αυτουργοί της δολοφονίας πολλών Κυπρίων αγνοημένων, των Ισαάκ και Σολωμού και των επιθέσεων κατά του Οικουμενικού Πατριαρχείου. ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝ μαζικά οι ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
Το τελικό ψήφισμα που δεν περιλαμβάνει τίποτε για τους «Γκρίζους Λύκους», την προστασία του ονόματος της Μακεδονίας και την απόσυρση των κατοχικών στρατευμάτων από την Κύπρο. ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ οι ευρωβουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

ψήφισμα υπέρ της επιβολής ως φυσιολογικής της νοοτροπίας και της ηθικής των ομοφυλοφίλων στους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης! Η ίδια μέρα καταγράφεται ως ημέρα ντροπής για την Ελλάδα της παράδοσης και των αξιών, αφού ούτε ΕΝΑΣ από τους 22 ευρωβουλευτές της δεν βρέθηκε να καταψηφίσει το ψήφισμα!

Δείτε και το παρακάτω video και βγάλτε τα συμπεράσματα σας:

 

https://www.youtube.com/watch?v=OBGe9JJGirI

Share Button

Αφήστε μια απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Διαφημίσεις

varsas

 

ad

 

ad

 

ad